Ιεραρχία

Ομαδάρχης
Είναι υπεύθυνος για 1 σπιτάκι κατασκηνωτών. Περνάει ολόκληρη την ημέρα του με τα παιδιά του.

Κοινοτάρχης
Είναι υπεύθυνος για 4-5 σπιτάκια και 4-5 ομαδάρχες. Ο κοινοτάρχης είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μπορούν να επικοινωνήσουν οι γονείς για απορίες ή οτιδήποτε θελήσουν τις 3 πρώτες ημέρες.

Υπαρχηγός
Είναι αυτός που φροντίζει για την καλή λειτουργία της πτέρυγάς του. Επιβλέπει τους κοινοτάρχες και φροντίζει τα παιδιά. Ελέγχει τους πάντες μέσα στην πτέρυγα και εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία όλων.

Αρχηγός
Δίνει το όραμα της χρονιάς. Είναι υπεύθυνος για το ημερήσιο πρόγραμμα, το αθλητικό πρόγραμμα, την ψυχαγωγία, είναι υπεύθυνος για τα πάντα. Φροντίζει τους υπαρχηγούς, τους κοινοτάρχες, τους ομαδάρχες και φυσικά τους κατασκηνωτές.

Υπεραρχηγός
Δεν ασχολείται με λεπτομέρειες της λειτουργίας, αλλά μόνο με θέματα αρχών. Είναι εκεί για να συμβουλεύει τον Αρχηγό, και επεμβαίνει μέσω αυτού, μόνο αν κριθεί απολύτως απαραίτητο.

Αρχηγείο- Διευθυντής
Εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία όλης της κατασκήνωσης και τη συνεργασία με ομάδες έξω από αυτήν. Ασφαλιστικά ταμεία, γονείς, προμηθευτές. Επίσης συντονίζει τους τομείς που βοηθούν στη λειτουργία όπως το ιατρείο, την κουζίνα, τους ηλεκτρολόγους / υδραυλικούς, καθαριστές, κ.ά.

Προπονητές
Είναι οι άνθρωποι που έχουν στην ευθύνη τους την λειτουργία του αθλητικού προγράμματος. Αθλητές οι ίδιοι, φροντίζουν να διδάξουν στα παιδιά τα βασικά του αθλήματός τους και οργανώνουν πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Στελέχη

Τα στελέχη μας έχουν βάρδιες κατά τη διάρκεια της ημέρας και φροντίζουν για διάφορα πράγματα που συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσης.