Προσωπικό

Εισαγωγικό

H κατασκήνωσή μας είναι ένα μεγάλο χρωματιστό χωριό γεμάτο με πολλά, πολλά παιδικά χαμόγελα. Οι άνθρωποί μας είναι το σημαντικότερο «περιουσιακό» στοιχείο μας, είναι η βάση της λειτουργίας και φιλοσοφίας μας, είναι η οικογένειά μας. Αδιαμφισβήτητα, το να γίνει κανείς προσωπικό στην κατασκήνωσή μας είναι μια αξέχαστη, πολύ δυνατή εμπειρία που θα τον συντροφεύει για χρόνια. Είναι βαθιά πίστη μας, ότι μας δόθηκε το προνόμιο να φροντίζουμε, να μεγαλώνουμε και να αγαπάμε τα παιδιά μας. Βελτιώνοντάς τα ως ανθρώπους, και μαθαίνοντάς τους να εξασκούν και να ζουν σύμφωνα με πνευματικές αρχές και αξίες, όπως, ο σεβασμός, η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη και η αγάπη για τον συνάνθρωπο, συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Ψάχνουμε λοιπόν ανθρώπους να μοιραστούν μαζί μας αυτό τα όραμα και την αγάπη για τα παιδιά.

Αν θέλεις να γίνεις και εσύ μέρος αυτής της οικογένειας, προχώρησε στη συμπλήρωση της αίτησής σου αφού πρώτα διαβάσεις τα παρακάτω: 

Επιλογή - Κριτήρια Επιλογής

Οι αιτήσεις για τους υποψήφιους ομαδάρχες-στελέχη-προπονητές ξεκινούν τον Ιανουάριο κάθε έτους και διαρκούν κάποιες εβδομάδες. Τη διαδικασία των αιτήσεων ακολουθούν οι Συνεντεύξεις.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας των αιτήσεων και αφού ολοκληρωθούν οι συνεντεύξεις με το σύνολο των υποψηφίων, ξεκινά ο κύκλος των σεμιναρίων, ο οποίος καταλήγει στην τελική επιλογή. Την περίοδο του Μαΐου περίπου ανακοινώνεται η ομάδα των ανθρώπων που επιλέχθηκε για να αποτελέσει το προσωπικό της κατασκήνωσης για το καλοκαίρι. Μέσα από τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται οι υποψήφιοι εξοικειώνονται με τον μελλοντικό τους ρόλο, γνωρίζονται μεταξύ τους και μαθαίνουν χρήσιμα πράγματα που θα τους βοηθήσουν στον ρόλο τους.

Η όλη διαδικασία είναι φτιαγμένη στοχεύοντας στους υποψήφιους και είναι ιδιαίτερα διαδραστική και ευχάριστη.

*H παρακολούθηση των σεμιναρίων δεν συνεπάγεται ότι ο υποψήφιος θα επιλεγεί.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ενότητα “Αιτήσεις Προσωπικού”.