Η Skouras Family στο Μαραθώνιο της Αθήνας… τον Αυθεντικό!

Η ομάδα μας ταξίδεψε στην Αθήνα για έναν πολύ όμορφο σκοπό: να βοηθήσει και να συνδράμει στο τριήμερο δράσεων και εκδηλώσεων του Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού!

Πάμε πολύ γρήγορα να δούμε τι κάναμε…

Την Πέμπτη ξεκινήσαμε το ταξίδι μας για την πρωτεύουσα. Αφού αναλύσαμε το ρόλο μας με τον διευθυντή του ΣΕΓΑΣ -και καλό μας φίλο- Σωτήρη Κυρανάκο, πήραμε φόρα για ένα γεμάτο τριήμερο.

Την Παρασκευή βρεθήκαμε στην εντυπωσιακή και τεράστια έκθεση του Μαραθωνίου (Marathon Expo) στο Κλειστό Γυμναστήριου του Παλαιού Φαλήρου. Νωρίς το απόγευμα φορέσαμε τα καλά μας (ναι, και ο αρχηγός) για να πάμε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς είχαμε σημαντικό ρόλο στο στήσιμο και στην υποδοχή του 1st Authentic Talks!

To Σάββατο ήταν η στιγμή του αρχηγού μας, μιας και ήταν ο παρουσιαστής του αγώνα δρόμου των 10 χιλιομέτρων και του University Night Run. Σε αυτούς τους αγώνες έτρεξαν περίπου 15.000 άτομα! Η υπόλοιπη ομάδα βρισκόταν στη γραμμή του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο.

Την Κυριακή πια έφτασε η μεγάλη μέρα του Μαραθωνίου! Νωρίς το πρωί, έξω από τη Βουλή, ο αρχηγός μας παρουσίασε την έναρξη του μίνι παιδικού Μαραθωνίου. Ένα πραγματικό θεατράκι…

Η ομάδα μας οργάνωνε τους εθελοντές περιμετρικά του σταδίου. Η στιγμή του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο- όσο κλισέ κι αν ακούγεται- ήταν πραγματικά μια ανατριχιαστική στιγμή, με τους δεκάδες χιλιάδες θεατές να χειροκροτούν και να δίνουν δύναμη στους καταπονημένους αθλητές για την τελική ευθεία!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το ΣΕΓΑΣ που μας εμπιστεύτηκε για έναν τόσο σημαντικό ρόλο, αλλά και τους χιλιάδες άλλους εθελοντές που μας έκαναν για άλλη μια φορά να επιβεβαιώσουμε το εξής: αν πιστεύεις στα όνειρα, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

Ήταν ο Μαραθώνιος της Αθήνας, ο Αυθεντικός!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest