Search

Κρατήσεις 2022 Loading…

Αγαπημένοι μας γονείς και κατασκηνωτές,
Όταν ξεκινήσουν τα πρώτα τηλέφωνα ξέρουμε ότι έχει φτάσει ο καιρός για αυτό που όλοι περιμένουμε κάθε Μάρτιο!

Και είναι γεγονός, η έναρξη των κρατήσεων για το φετινό καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ!

01 Μαρτίου: Ηλεκτρονικές κρατήσεις μέσω του Skouras Parents στο viber για τους παλιούς μας κατασκηνωτές!

08 Μαρτίου: Τηλεφωνικές κρατήσεις για όσους παλιούς μας κατασκηνωτές δεν καταφέρουν να τις πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά!

10 Μαρτίου: Τηλεφωνικές κρατήσεις για τους νέους μας κατασκηνωτές!

Όσον αφορά τις ηλεκτρονικές κρατήσεις, για να πραγματοποιηθούν, θα πρέπει ο γονέας που θα κάνει την κράτηση να είναι συνδεδεμένος με το Skouras Parents στο viber.

Για να συνδεθείτε, θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://parents.skourascamp.com/ (διαθέσιμη από την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου). 

Αν έχουν αλλάξει τα στοιχεία επικοινωνίας σας από την περσινή χρονιά (αριθμός κινητού τηλεφώνου γονέων), τότε θα πρέπει να καλέσετε στα τηλέφωνα των γραφείων μας για να ανανεώσουμε τα στοιχεία σας, πριν συνδεθείτε ξανά με το Skouras Parents.

Για να είστε έτοιμοι να κάνετε την ηλεκτρονική σας κράτηση την ημέρα που θα ανοίξουν, μπορείτε να συνδεθείτε με το Skouras Parents από την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου! 

Σε επόμενα άρθρα μας θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές κρατήσεις και τις δυνατότητες του Skouras Parents!

Για τους γονείς των νέων φίλων μας, είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε με χαρά οποιαδήποτε ερώτηση προκύψει!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και ένα πράγμα είναι σίγουρο. Και φέτος, το καλοκαίρι μας σημαίνει… Skouras Κατασκήνωση!

Share: