Οι άνθρωποί μας

Χρήστος Σκούρας- Διευθυντής
Χάρη σε αυτόν υπάρχουμε σήμερα. Είναι ο άνθρωπος που παίρνει τις τελικές αποφάσεις. Αυτός που κάθε χρόνο δημιουργεί και κάτι καινούριο ώστε να βελτιώνεται συνεχώς η κατασκήνωση. Ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Αγγλικών, με 35ετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης, γνωρίζει πολύ καλά πώς να διαχειρίζεται τη λειτουργία ενός χώρου που απευθύνεται σε παιδιά.

Πάνος Σκούρας- Αρχηγός
Με σπουδές στο εξωτερικό και πολυετή εθελοντική δράση, ο Αρχηγός έχει δίκαια κατακτήσει μία θέση που μόνο αυτός θα μπορούσε να αναλάβει. Δίνει τον παλμό, το όραμα της κάθε χρονιάς. Υπεύθυνος για την λειτουργία της κατασκήνωσης. Ημερήσιο πρόγραμμα, αθλητικό πρόγραμμα, ψυχαγωγία, επιλογή στελεχών, είναι υπεύθυνος για τα πάντα. Χαρακτηριστικό του: Η αγάπη για τα παιδιά και ο σεβασμός για τα στελέχη του.

Ναπολέων Ντέμος- Υπεραρχηγός
Χωρίς να χρειάζονται πολλές συστάσεις, ο Ναπολέων Ντέμος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του αθλητισμού στη Βόρεια Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Είναι αυτός που δημιούργησε την κατασκήνωση και έχει την υψηλή εποπτεία στην λειτουργία της. Δεν ασχολείται με λεπτομέρειες παρά μόνο με θέματα αρχών. Είναι ο συνεργάτης του Αρχηγού σε σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να λάβει.

Νάντια Σκούρα- Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Μετά από τις σπουδές της στο εξωτερικό με αντικείμενο τη Διοίκηση επιχειρήσεων και με ειδίκευση στην εξυπηρέτηση πελατών, έχει αναλάβει το πιο δύσκολο ίσως κομμάτι της κατασκήνωσης. Επικοινωνία με τα ασφαλιστικά ταμεία, υπεύθυνη κάθε είδους ελέγχων, υποδοχή και επαφή με γονείς, κ.ά. Είναι αυτή που ξυπνάει πρωί-πρωί και ως αργά το βράδυ βρίσκεται στο αρχηγείο.

Κική Σκούρα- Υπεύθυνη Σίτισης
Είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία με όλους τους προμηθευτές της κατασκήνωσης και παραλαμβάνει η ίδια όλες τις πρώτες ύλες και τα προϊόντα που φθάνουν στο χώρο έτσι ώστε να μην μας λείπει τίποτα από το καθημερινό διαιτολόγιο. Εκπαιδευτικός και μητέρα 2 παιδιών, είναι η καταλληλότερη για αυτή τη θέση.

Βούλα Λέγου- Υπεύθυνη Αρχηγείου

Χάρης Τερζίδης- Υπαρχηγός

Κίρκη Αθανασιάδου – Υπαρχηγός

Κατερίνα Αποστόλου – Ψυχολόγος κατασκήνωσης

Νίκη Σαρηγιάννη – Υπεύθυνη Στελεχών & Προπονητών

Βασίλης Μασλαρινός – Υπεύθυνος Στελεχών & Προπονητών

Βίκυ Ατματζίδου – Υπαρχηγός